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Dessert Double Chocolat Dulce de Leche 1 Plat

Dessert Double Chocolat Dulce de Leche 1 Plat

              

NIVEAU

PORTION

9 portions

TEMP

10 minutes

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Ingrédients

BATTRE

  • 1-1/4 tasses de farine tout usage
  • 2 (4-1/2 c. à thé) enveloppes de levure à levée rapide Fleischmann's®
  • 1/2 tasse de sucre
  • 1/2 tasse de cacao en poudre
  • 2 c. à thé de cannelle moulue
  • 1/4 to 1/2 teaspoon chipotle chile
  • 6 tablespoons butter, melted
  • 1/2 tasse de lait très chaud (120° à 130°F)
  • 1 egg, slightly beaten
  • 1 c. à thé d’extrait de vanille pur
  • 2 teaspoons freshly grated orange peel

Garniture

  • 1 can (13.5 ounces) dulce de leche OR caramel topping
  • 4 ounces semi-sweet chocolate, chopped
  • 2 cuillères à soupe de cassonade
  • 1/2 cup chopped walnuts, toasted
  • 2 cuillères à soupe de beurre froid

PRODUITS

Méthode

  1. MIX batter ingredients together in pre-sprayed 8 x 8-inch baking dish.
  2. TOP batter with dollops of dulce de leche. Sprinkle with chocolate, brown sugar and walnuts. Cut butter into small bits and scatter on top of walnuts.
  3. BAKE by placing in a COLD oven; set temperature to 350°F. Bake for 40 to 45 minutes or until done.
  4. To toast walnuts, place in a single layer in a shallow pan. Bake at 350°F for 5 to 7 minutes. Watch closely to prevent burning.

Recipe Notes: If desired, batter may be mixed in a separate bowl. Proceed as directed above.

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