Pizza pour les amateurs de viande en 1 plat
Ingrédients
Battre
- 1-1/2 tasses de farine tout usage
- 2 enveloppes de levure à levée rapide Fleischmann's®
- 2 c. à thé de sucre
- 1 c. à thé de sel
- 3/4 cup very warm water (120° - 130°F)
- 1/4 tasse d'huile d'olive
Meat Filling
- 8 ounces lean ground beef, cooked
- 8 ounces Italian sausage, cooked and drained
- 1 can (8 ounces) pizza sauce
Garnitures
- 12 to 18 pepperoni slices (about 1-inch diameter)
- 1 tasse (4 onces) de fromage mozzarella râpé
- 1/4 tasse de parmesan râpé
- 1/2 cuillère à café d'assaisonnement aux herbes italiennes
PRODUITS

Méthode
- Mix batter ingredients together in a pre-sprayed 8 X 8-inch baking dish. Combine meat filling ingredients
- Top batter evenly with meat filling. Evenly distribute pepperoni slices over meat; sprinkle with shredded cheeses and herbs.
- Bake by placing in a COLD oven; set temperature to 350°F; bake for 30 minutes, or until done.
Note de recette : Si vous le souhaitez, la pâte peut être mélangée dans un bol séparé. Procédez comme indiqué ci-dessus.
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