Petit-déjeuner 1 plat à la saucisse et au pain doré
Ingrédients
Battre
- 1-1/2 tasses de farine tout usage
- 2 (4-1/2 c. à thé) enveloppes de levure à levée rapide Fleischmann's®
- 2 c. à soupe de sucre
- 1/2 c. à thé de sel
- 2/3 cup very warm milk (120° to 130°F)
- 1 c. à thé d’extrait de vanille pur
- 1/4 tasse de beurre froid, coupé en cubes
- 1 œuf
Garniture
- 1/2 tasse de sucre
- 1 c. à thé de cannelle moulue
- 3 œufs
- 2 cuillères à soupe de lait
- 6 precooked sausage patties
- 3/4 cup pancake syrup, divided
PRODUITS

Méthode
- Mix batter ingredients together in a pre-sprayed 8 X 8-inch baking dish. Combine sugar and cinnamon in a small bowl. Beat together eggs and milk in a separate bowl.
- Top batter evenly with cinnamon sugar and sausage patties. Pour egg mixture over top. Drizzle with 1/4 cup of syrup.
- Bake by placing in a COLD oven; set temperature to 350°F. Bake for 30 minutes or until done. Drizzle remaining 1/2 cup syrup over top and serve.