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Croustade aux pommes

Croustade aux pommes

              

NIVEAU

PORTION

1 tarte

TEMP

20 Minutes

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Ingrédients

APPLE PIE

  • 1/4 tasse de sucre
  • 1 cuillère à soupe de fécule de maïs Fleischmann's®
  • 1-1/2 c. à thé de cannelle moulue
  • 1/4 c. à thé de sel
  • 3 cuillères à soupe de beurre OU de margarine, fondu
  • 1/2 tasse Crown® Lily White® ou sirop de maïs doré
  • 6 cups thinly sliced, peeled cooking apples (about 2 pounds)
  • 1 (9-inch) unbaked deep-dish pie crust

Crumb Topping

  • 3/4 tasse de farine tout usage
  • 2/3 tasse de sucre
  • 6 cuillères à soupe de beurre OU de margarine

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 375 °F.
  2. FOR PIE: Combine sugar, corn starch, cinnamon, salt, butter and corn syrup in a large bowl. Add apples and stir to coat. Pour into pie crust.
  3. FOR CRUMB TOPPING: Combine flour and sugar. Cut in butter with a pastry blender or two knives until mixture resembles coarse crumbs. Sprinkle evenly over pie.
  4. Place pie on baking sheet to avoid boil-overs in oven. Bake 1 hour, until crust is brown and apples are tender.

TIPS: If crust browns too quickly, cover edges with foil halfway through baking.

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