Croustade aux pommes
Ingrédients
APPLE PIE
- 1/4 tasse de sucre
- 1 cuillère à soupe de fécule de maïs Fleischmann's®
- 1-1/2 c. à thé de cannelle moulue
- 1/4 c. à thé de sel
- 3 cuillères à soupe de beurre OU de margarine, fondu
- 1/2 tasse Crown® Lily White® ou sirop de maïs doré
- 6 cups thinly sliced, peeled cooking apples (about 2 pounds)
- 1 (9-inch) unbaked deep-dish pie crust
Crumb Topping
- 3/4 tasse de farine tout usage
- 2/3 tasse de sucre
- 6 cuillères à soupe de beurre OU de margarine
PRODUITS

Méthode
- Préchauffer le four à 375 °F.
- FOR PIE: Combine sugar, corn starch, cinnamon, salt, butter and corn syrup in a large bowl. Add apples and stir to coat. Pour into pie crust.
- FOR CRUMB TOPPING: Combine flour and sugar. Cut in butter with a pastry blender or two knives until mixture resembles coarse crumbs. Sprinkle evenly over pie.
- Place pie on baking sheet to avoid boil-overs in oven. Bake 1 hour, until crust is brown and apples are tender.