Pizza au poulet barbecue
Ingrédients
Croûte
- 1-3/4 à 2-1/4 tasses de farine tout usage
- 1 sachet (2-1/4 c. à thé) de levure pour pizza Fleischmann's® OU de levure Levée rapide Fleischmann's®
- 1-1/2 c. à thé de sucre
- 3/4 c. à thé de sel
- 2/3 tasse d’eau chaude (120 °F à 130 °F)*
- 3 cuillères à soupe d'huile Mazola® RightBlend®
Garnitures
- 1/2 cup barbecue sauce
- 1/4 cup chopped red onion
- 8 ounces (250g) cooked, cubed chicken*** (about 2 cups)
- 1 to 2 cups (4 to 8 ounces or 125 to 250g) shredded cheddar cheese
- 2 tablespoons chopped fresh cilantro
PRODUITS

Méthode
- Préchauffer le four à 425 °F.
- Combine 1 cup flour, undissolved yeast, sugar and salt in a large bowl. Add very warm water and oil; mix until well blended, about 1 minute.
- Gradually add enough remaining flour to make a soft dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead** on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 4 minutes. (If using RapidRise Yeast, cover with a towel and let dough rest for 10 minutes before proceeding to next step.)
- Tapoter la pâte avec les mains farinées pour remplir une plaque à pizza ou une plaque à pâtisserie graissée. OU rouler la pâte sur un comptoir fariné en un cercle de 12 pouces; déposer dans une plaque à pizza ou une plaque à pâtisserie graissée. Former un rebord en pinçant le bord de la pâte.
- Spread barbecue sauce over crust. Top with onions and chicken. Evenly sprinkle cheddar cheese over the toppings.
- Bake on lowest oven rack for 12 to 15 minutes, until cheese is bubbly and crust is browned. Sprinkle with cilantro before serving.