Pain à la banane et au chocolat
Ingrédients
- 1-1/2 tasses de farine tout usage
- 1/3 tasse de cacao
- 1 c. à thé de bicarbonate de sodium
- 1 c. à thé de poudre à pâte Fleischmann's®
- 1/2 c. à thé de sel
- 1/3 tasse de cassonade
- 1/2 tasse de sucre
- 1 cup mashed bananas
- 1/2 tasse de beurre OU de margarine, fondu
- 1/4 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
- 2 œufs, battus légèrement
- 1/2 c. à thé d’extrait de vanille pur
- 3/4 tasse de pépites de chocolat mi-sucré
PRODUITS

Méthode
- Preheat oven to 350°F. Grease a 9 x 5-inch loaf pan.
- Sift or whisk flour, cocoa, baking soda, baking powder and salt in a large bowl. Add brown sugar and sugar; stir to combine. Beat bananas, butter, corn syrup, eggs and vanilla in a separate bowl. Add banana mixture and chocolate chips to dry ingredients; fold gently until just combined.
- Bake 50 to 55 minutes, or until toothpick inserted in center comes out clean (unless you hit a chocolate chip). Cool 10 minutes; remove from pan and finish cooling on wire rack.