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Pain à la banane et au chocolat

Pain à la banane et au chocolat

              

NIVEAU

PORTION

12 portions

TEMP

47 minutes

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Ingrédients

  • 1-1/2 tasses de farine tout usage
  • 1/3 tasse de cacao
  • 1 c. à thé de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à thé de poudre à pâte Fleischmann's®
  • 1/2 c. à thé de sel
  • 1/3 tasse de cassonade
  • 1/2 tasse de sucre
  • 1 cup mashed bananas
  • 1/2 tasse de beurre OU de margarine, fondu
  • 1/4 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 2 œufs, battus légèrement
  • 1/2 c. à thé d’extrait de vanille pur
  • 3/4 tasse de pépites de chocolat mi-sucré

PRODUITS

Méthode

  1. Preheat oven to 350°F. Grease a 9 x 5-inch loaf pan.
  2. Sift or whisk flour, cocoa, baking soda, baking powder and salt in a large bowl. Add brown sugar and sugar; stir to combine. Beat bananas, butter, corn syrup, eggs and vanilla in a separate bowl. Add banana mixture and chocolate chips to dry ingredients; fold gently until just combined.
  3. Bake 50 to 55 minutes, or until toothpick inserted in center comes out clean (unless you hit a chocolate chip). Cool 10 minutes; remove from pan and finish cooling on wire rack.
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