Passer au contenu principal

Biscuits sablés enrobés de chocolat

Biscuits sablés enrobés de chocolat

              

NIVEAU

PORTION

about 6 dozen

TEMP

1 heure 30 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 2 tasses de farine tout usage
  • 1 tasse de fécule de maïs Fleischmann's®
  • 1 tasse de sucre à glacer
  • 1-1/2 tasse de beurre ramolli
  • 3 to 6 ounces semi-sweet chocolate, melted (optional)

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 300°F.
  2. In large bowl combine flour, corn starch and icing sugar. With a large spoon, blend in butter. Work well with hands until soft, smooth dough forms.
  3. Roll the dough 1/4-inch thick and cut with cookie cutters. Place on ungreased baking sheets.
  4. Bake for 15 to 20 minutes, or until edges are lightly browned. Remove and cool completely on wire rack. If desired, dip ends in melted chocolate.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..