Passer au contenu principal

Bares de chocolat et de tarte au pécan

Bares de chocolat et de tarte au pécan

              

NIVEAU

PORTION

24 barres

TEMP

40 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

CROÛTE

  • 1/2 cup butter, at room temperature
  • 2 c. à soupe de sucre
  • 2 cuillères à soupe de cassonade
  • 1/4 c. à thé de sel
  • 1-1/4 tasses de farine tout usage

REMPLISSAGE

  • 3/4 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 3 œufs
  • 1/4 tasse de sucre
  • 1/4 tasse de cassonade
  • 2 c. à soupe de beurre, fondu
  • 1/2 c. à thé d’extrait de vanille pur
  • 2 cups chopped pecans, toasted if desired
  • 1 cup semi-sweet chocolate chips (add 1/4 to 1/2 cup for chocolate lovers)

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 350 °F.
  2. To prepare CRUST: Beat all ingredients for crust together in medium mixing bowl until mixture resembles coarse crumbs. Press mixture evenly into a 13" X 9" baking dish. Bake for about 20 minutes or until crust is golden brown. Cool for at least 5 minutes on wire rack.
  3. To prepare FILLING: Combine corn syrup, eggs, sugars, butter and vanilla in medium mixing bowl until well blended. Stir in pecans and chocolate chips. Pour filling evenly over baked crust.
  4. Bake for about 25 minutes or until bars are set. Cool completely for easy cutting.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..