Pizza au chocolat avec filet de crème irlandaise
Ingrédients
Croûte
- 1-3/4 à 2-1/4 tasses de farine tout usage
- 1 sachet (2-1/4 c. à thé) de levure pour pizza Fleischmann's® OU de levure Levée rapide Fleischmann's®
- 2 c. à soupe de sucre
- 3/4 c. à thé de sel
- 2 c. à soupe de cacao
- 2/3 tasse d'eau très chaude (120° à 130°F)*
- 1-1/2 cuillères à soupe de beurre OU de margarine, fondue
Garniture
- 1/2 tasse de pépites de chocolat noir
- 1/2 cup toffee pieces
- Irish Cream Drizzle
- 3/4 tasse de sucre à glacer
- 2 tablespoons Irish cream liquor
- 1 to 2 tablespoons milk, as needed
PRODUITS

Méthode
- Préchauffer le four à 425 °F.
- Combine 1 cup flour, undissolved yeast, sugar, salt and cocoa in a large bowl. Add very warm water and butter; mix until well blended, about 1 minute.
- Gradually add enough remaining flour to make a soft dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead** on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 4 minutes. (If not using Pizza yeast, cover dough and allow to rest for 10 minutes.)
- Tapoter la pâte avec les mains farinées pour remplir une plaque à pizza ou une plaque à pâtisserie graissée. OU rouler la pâte sur un comptoir fariné en un cercle de 12 pouces; déposer dans une plaque à pizza ou une plaque à pâtisserie graissée. Former un rebord en pinçant le bord de la pâte.
- Sprinkle with dark chocolate and toffee pieces. Bake on lowest rack of oven12 to 15 minutes or until crust is lightly browned. Remove from oven.
- Whisk powdered sugar, Irish cream liquor and milk to desired consistency. Drizzle over pizza; cool an additional 5 minutes before serving.