Passer au contenu principal

Bol d'agrumes

Bol d'agrumes

              

NIVEAU

PORTION

6 à 8 portions

TEMP

4 hours 10 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1/2 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 1/4 tasse de sucre
  • 2 cuillères à soupe de jus de citron
  • 1/8 teaspoon anise extract (optional)
  • 1 small pineapple, peeled, cored, and cut into bite-sized chunks or 1 can (8 ounces) pineapple chunks, drained
  • 2 medium grapefruits, peeled and cut into bite-sized pieces
  • 2 large oranges, peeled and cut into bite-sized pieces
  • 4 clementine tangerines, peeled and cut into bite-sized pieces
  • 1 cup seedless red or green grapes

PRODUITS

Méthode

  1. Mix corn syrup, sugar, lemon juice and anise extract (if desired) together in a small bowl until sugar dissolves. Set aside. Combine pineapple, grapefruit, oranges, tangerines and grapes.
  2. Pour syrup over fruit; toss to combine.
  3. Chill covered for at least 30 minutes before serving.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..