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Gâteau à la crème de fromage Pound

Gâteau à la crème de fromage Pound

              

NIVEAU

PORTION

1 gâteau (9 x 5 pouces)

TEMP

25 minutes

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Ingrédients

  • 3/4 tasse de beurre OU margarine, ramolli
  • 4 onces de fromage à la crème, ramolli
  • 1 tasse + 2 cuillères à soupe de sucre
  • 3 œufs, température ambiante
  • 1-1/2 cuillères à café d'extrait de vanille pure
  • 1/4 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 1-1/3 tasse de farine tout usage
  • 3 cuillères à soupe de fécule de maïs Fleischmann's®
  • 1/2 cuillère à café de poudre à pâte Fleischmann's®
  • 1/8 cuillère à café de sel

PRODUITS

Méthode

  1. Preheat oven to 325°F (300°F for nonstick, coated or glass pans). Spray a 9 x 5-inch loaf pan with cooking spray.
  2. Beat butter and cream cheese in large mixer bowl until creamy. Add sugar and beat 2 to 3 minutes until light and fluffy. Beat in eggs, one at a time, until well blended, then vanilla and corn syrup.
  3. Combine flour, corn starch, baking powder and salt together. Add dry ingredients to butter mixture, 1/3 at a time, mixing after each addition until combined. Transfer batter to prepared pan. Smooth top of batter with spatula.
  4. Cuire au four de 65 à 70 minutes ou jusqu'à ce qu'un cure-dent inséré au centre en ressorte propre. Laisser refroidir dans le moule 10 minutes. Retirer sur une grille pour refroidir complètement.

Recipe Tip: Use a fluted tube pan for a prettier cake!

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