Passer au contenu principal

Gâteau au fromage crémeux

Gâteau au fromage crémeux

              

NIVEAU

PORTION

8 à 10 portions

TEMP

15 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1/4 tasse de chapelure de biscuits Graham
  • 2 œufs
  • 3/4 tasse de sucre
  • 1 container (8 ounces) small curd cottage cheese
  • 2 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 cuillère à soupe de jus de citron
  • 1 package (8 ounces) cream cheese cut into chunks
  • 1 c. à thé d’extrait de vanille pur
  • 8 ounces sour cream
  • Additional fresh fruit (optional)

PRODUITS

Méthode

  1. Preheat oven to 325°F. Spray 9-inch pie plate with cooking spray; sprinkle with graham cracker crumbs.
  2. Combine eggs, sugar, cottage cheese, corn starch, lemon juice and vanilla in blender or food processor. Cover and blend 1 minute or until smooth. Gradually add cream cheese; blend until smooth.
  3. Add sour cream; blend JUST until smooth. Pour into prepared pie plate.
  4. Bake 35 minutes or until filling is set around edge. Cool on wire rack.
  5. If desired, top with fresh fruit. Refrigerate until serving time.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..