Passer au contenu principal

Friandises croustillantes au double chocolat

Friandises croustillantes au double chocolat

              

NIVEAU

PORTION

18 bars

TEMP

4 heures 25 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 1/2 tasse de sucre
  • 1/2 c. à thé de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à thé d’extrait de vanille pur
  • 1 tasse de pépites de chocolat mi-sucré
  • 7 cups chocolate crispy cereal
  • 3/4 cup candy-coated chocolate pieces

PRODUITS

Méthode

  1. Cook corn syrup and sugar together in a large saucepan over medium heat, stirring to dissolve sugar. Bring mixture to a boil (OR in a 1-quart microwave safe container, microwave on HIGH (100%) for 2 to 2-1/2 minutes until syrup boils). Remove from heat.
  2. Stir in baking soda and vanilla until blended thoroughly. Stir in chocolate chips until completely melted and smooth. Add cereal and stir to coat completely.
  3. Verser dans un moule graissé de 13 x 9 pouces et tapoter en place.
  4. Top with chocolate candies, then press down.
  5. Cool and cut into bars. Store in aritight container for up to 2 days.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..