Pizza au feu de dragon
Ingrédients
Croûte
- 1-3/4 à 2-1/4 tasses de farine tout usage
- 1 sachet (2-1/4 c. à thé) de levure pour pizza Fleischmann's® OU de levure Levée rapide Fleischmann's®
- 1-1/2 c. à thé de sucre
- 3/4 c. à thé de sel
- 1 teaspoon red crushed pepper
- 2/3 tasse d'eau très chaude (120° à 130°F)*
- 3 tablespoons oil
Garnitures
- 1/4 cup pizza sauce
- 1/4 cup hot sauce
- 8 ounces chorizo OR spicy Italian sausage, cooked and crumbled
- 1/2 cup chopped onion
- 12 to 15 canned jalapeno slices
- 2 cups (8 ounces) shredded pepper Jack cheese
PRODUITS

Méthode
- Préchauffer le four à 425 °F.
- Combine 1 cup flour, undissolved yeast, sugar, salt and crushed red peppers in a large bowl. Add very warm water and oil; mix until well blended, about 1 minute. Gradually add enough remaining flour to make a soft dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead** on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 4 minutes. (If not using Pizza yeast, cover dough and let rest 10 minutes.)
- Tapoter la pâte avec les mains farinées pour remplir une plaque à pizza ou une plaque à pâtisserie graissée. OU rouler la pâte sur un comptoir fariné en un cercle de 12 pouces; déposer dans une plaque à pizza ou une plaque à pâtisserie graissée. Former un rebord en pinçant le bord de la pâte.
- Combine pizza sauce and hot sauce; spread over crust. Top with sausage, onions and jalapenos. Sprinkle with cheese.
- Cuire au four, sur la grille la plus basse, pendant 12 à 15 minutes jusqu’à ce que le fromage soit bouillonnant et la croûte soit brunie.