Passer au contenu principal

Tarte aux fraises fraîches

Tarte aux fraises fraîches

              

NIVEAU

PORTION

8 portions

TEMP

32 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 4 cups sliced strawberries (about 2 pints), divided
  • 2/3 tasse de sucre
  • 3 cuillères à soupe de fécule de maïs Fleischmann's®
  • 3/4 tasse d’eau
  • 1 cuillère à soupe de jus de citron
  • 5 to 10 drops red food color, optional
  • 1 (9-inch) baked pie crust, cooled
  • Whipped Cream

PRODUITS

Méthode

  1. Réduire en purée ou écraser 1 tasse de fraises au robot culinaire ou à la main.
  2. Combine sugar and corn starch in a medium saucepan. Gradually stir in water, mashed strawberries, lemon juice and food color (optional). Stirring constantly, bring to boil over medium heat and boil 1 minute. Let mixture cool slightly.
  3. Gently stir remaining 3 cups sliced strawberries into cooled filling. Spoon into pie crust. Refrigerate at least 2 hours, just until set.
  4. Pie is best served the same day prepared. Top with whipped cream, if desired.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..