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Pains à hot-dog avec booster de pain

Pains à hot-dog avec booster de pain

              

NIVEAU

PORTION

8 petits pains

TEMP

1 heure

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Ingrédients

  • 3 à 3-1/2 tasses de farine tout usage
  • 4-1/2 cuillères à café de Fleischmann's® Bread Booster™
  • 1 sachet (2-1/4 c. à thé) de levure Levée rapide Fleischmann's®
  • 2 c. à soupe de sucre
  • 1 c. à thé de sel
  • 1/2 tasse d’eau
  • 1/2 tasse de lait
  • 1/4 tasse de beurre
  • 1 blanc d'oeuf plus 1 cuillère à soupe d'eau
  • 2 cuillères à café de graines de pavot
  • Chiens de Chicago
  • 8 hot-dogs casher
  • Tranches de tomates, oignon blanc coupé en dés, pointes de cornichon à l'aneth casher, relish casher à l'aneth, poivrons sportifs, moutarde jaune et sel de céleri

PRODUITS

Méthode

  1. Dans un bol moyen, mélanger ensemble la farine et le Bonifiant de pain.
  2. In the bowl of a stand mixer, combine 2 cups flour mixture, undissolved yeast, sugar and salt. In a heat proof bowl, warm water, milk and ¼ cup butter until very warm (120° to 130°F. Butter will not completely melt). Add to the dry ingredients. Beat for two minutes at medium speed of the stand mixer, scraping bowl occasionally.
  3. Stir in enough remaining flour mixture to make a soft dough. Knead on lightly floured surface until smooth and elastic, about eight to ten minutes. Cover; let rest ten minutes.
  4. Divide dough into eight equal pieces; roll each piece to a six inch rope. Shape into oval roll. Place on large greased baking sheet. Place three inches apart for crisper buns. Place ½ inch apart for so[er buns (more like commercial hot dog buns). Cover; let rise in warm, draft-free place until doubled in size, about 25 to 30 minutes.
  5. Badigeonner les petits pains du mélange de blanc d'œuf et d'eau et saupoudrer uniformément de graines de pavot.
  6. Bake in preheated 375°F oven for 15 to 20 minutes or until done. Remove from the sheet; cool on a wire rack.
  7. Split top of the bun and add a hot dog. Pile on all your favourite Chicago dog toppings!
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