Passer au contenu principal

Crème Glacée au Fudge Chaud et au Brownie

Crème Glacée au Fudge Chaud et au Brownie

              

NIVEAU

PORTION

1-1/2 quarts

TEMP

57 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1 cup thoroughly chilled Hot Fudge Sauce
  • 1 package brownie mix**
  • 2 tasses de lait entier
  • 1-1/2 tasse de crème épaisse
  • 1 tasse de sucre
  • 1/3 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 1 c. à soupe d’extrait de vanille pur
  • Pincée de sel (facultatif)

PRODUITS

Méthode

  1. Make Hot Fudge Sauce and chill at least 2 hours. (This can be made several days ahead, if desired). Bake brownies according to package directions. Cool. Measure 2 cups coarsely cubed brownies and refrigerate until ready to make the ice cream. The remaining brownies can be enjoyed anytime.
  2. Mélanger le lait, la crème et le sucre dans un bol et bien mélanger pour dissoudre le sucre. Ajouter le sirop de maïs, l'extrait de vanille et le sel; continuer à remuer jusqu'à ce que le tout soit bien mélangé.
  3. Pour mixture into ice cream machine bowl. Process according to manufacturer directions for 25 to 30 minutes or until the consistency of thick soft-serve ice cream. Add cubed brownies the last 2 to 3 minutes of churning. Immediately pour into a large bowl and freeze 1 hour. The ice cream will become more solid in the freezer.
  4. Layer ice cream and chilled Hot Fudge Sauce in a freezer container. Freeze at least 2 hours before serving.

**Or, prepare your favourite brownie recipe.

0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..