Passer au contenu principal

Tarte aux pacanes Kahlua®

Tarte aux pacanes Kahlua®

              

NIVEAU

PORTION

8 portions

TEMP

15 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1/4 tasse de beurre OU de margarine, ramolli
  • 3/4 tasse de sucre
  • 1 c. à thé d’extrait de vanille pur
  • 1 cuillère à soupe de fécule de maïs Fleischmann's®
  • 3 œufs
  • 1/4 cup Kahlua®
  • 1/2 tasse de sirop doré Beehive® OU Crown®
  • 2/3 tasse de lait évaporé
  • 1-1/4 cups pecan halves OR pieces
  • 1 (9-inch) unbaked OR frozen deep-dish pie crust
  • Whipped cream (optional)

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 400 °F.
  2. Beat together butter, sugar, vanilla and corn starch in a large bowl until fluffy. Mix well.
  3. Beat in eggs one at a time. Stir in Kahlua, corn syrup, evaporated milk and pecans. Mix well and pour into crust.
  4. Bake for 10 minutes then reduce heat to 325°F and bake 40 minutes or until firm. Refrigerate. If desired, serve with whipped cream.

Kahlua® is a registered trademark of The Kahlua Company/Pernod Ricard USA

0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..