Passer au contenu principal

Crème de guimauve

Crème de guimauve

              

NIVEAU

PORTION

2 tasses

TEMP

35 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1 tablespoon meringue powder
  • 2 tablespoons warm water
  • 2/3 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 1/2 tasse de sucre en poudre
  • 1/8 cuillère à café de sel
  • 1-1/2 teaspoons clear vanilla flavoring

PRODUITS

Méthode

  1. Combine meringue powder and water in a large mixer bowl. Add corn syrup, powdered sugar and salt. Beat with whisk attachment on high speed for 5 minutes until very white and thick. Beat in clear vanilla flavoring.
  2. Refrigerate until ready to serve. Cover and store 1 week in refrigerator.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..