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Stromboli aux boulettes de viande

Stromboli aux boulettes de viande

              

NIVEAU

PORTION

4 Stromboli

TEMP

35 minutes

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Ingrédients

Pâte

  • 3-1/4 à 3-3/4 tasses de farine tout usage
  • 1 (2-1/4 c. à thé) enveloppe de levure à pizza Fleischmann's®
  • 1-1/2 c. à thé de sucre
  • 1-1/2 c. à thé de sel
  • 1 cup very warm water (120° to 130°F)*
  • 3 cuillères à soupe d'huile de maïs Mazola®

Meatball Filling

  • 1 cuillère à soupe d'huile de maïs Mazola®
  • 1 medium onion, thinly sliced
  • 1 green bell pepper, thinly sliced
  • 1 bag (12 ounces) frozen meatballs, thawed (need 32 total or slice large meatballs in half)
  • 1/4 cup pizza sauce OR marinara sauce
  • 2 cups Pizza Cheese***

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 375 °F.
  2. Combine 2 cups flour, undissolved yeast, sugar and salt in a large bowl. Add very warm water and oil; mix until well blended, about 1 minute. Gradually add enough remaining flour to make a soft dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead** on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 4 minutes. Cover and let rest on floured surface while preparing filling.
  3. Heat 1 tablespoon oil in a large skillet; add onions and peppers. Cook over medium-high heat for 5 minutes or until tender.
  4. To make strombolis, divide dough into 4 equal portions. Roll 1 portion into a 10 x 8-inch rectangle on a floured surface. Arrange 1/4 of the meatballs, 1/4 of the vegetables, 1 tablespoon pizza sauce and 1/2 cup cheese lengthwise down center of dough, leaving outer 1-inch free of filling. Fold short sides in 1 to 2 inches; fold remaining sides over. Pinch tightly to close. Carefully transfer to greased baking sheet. Repeat with remaining dough.
  5. Bake for 18 to 22 minutes until lightly browned. Transfer to cooling rack to keep bottom crust crisp. Serve with additional pizza sauce or other sauce for dipping.

*Si vous n’avez pas de thermomètre, l’eau devrait être très chaude au toucher.

**Pour pétrir la pâte, ajoutez juste assez de farine à la pâte et vos mains pour empêcher la pâte de coller. Aplatissez la pâte et pliez-la vers vous. À l'aide de la paume de vos mains, repoussez la pâte avec un mouvement de roulis. Faites tourner la pâte d'un quart de tour et répétez les étapes "plier, pousser et tourner". Continuer à pétrir la pâte jusqu'à ce qu'elle soit lisse et élastique. Utilisez un peu plus de farine si la pâte devient trop collante, en travaillant toujours la farine dans la boule de pâte.

*** Instead of pizza cheese, use shredded mozzarella cheese and sprinkle with Italian herb seasoning.

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