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Mini pizza bonhomme de neige

Mini pizza bonhomme de neige

              

NIVEAU

PORTION

2 mini snowman

TEMP

55 minutes

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Ingrédients

Croûte

  • 1-3/4 to 2-2/14 cups all-purpose flour
  • 1 (2-1/4 tsp.) envelope Fleischmann's® Quick Rise Yeast OR 1 envelope Fleischmann's® Pizza Yeast
  • 1-1/2 c. à thé de sucre
  • 3/4 c. à thé de sel
  • 2/3 cup very warm water (120 to 130F)*
  • 1 cuillère à soupe d'huile
  • 1 tablespoon Mazola® Canola Oil
  • 1/2 to 1 cup Alfredo sauce
  • 1 to 2 cups shredded mozzarella cheese (4 to 8 ounces)
  • Snowman decorations; a piece of carrot or orange, bell pepper for the nose, halved cherry tomatoes or black olives for buttons, eyes and mouth from red onion, coloured peppers or pepperoni

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 425 °F.
  2. Combine 1 cup flour, undissolved yeast, sugar and salt in a large bowl. Add very warm water and oil; mix until well blended, about 1 minute. Gradually add enough remaining flour to make a soft dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead** on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 4 minutes. Cover and let dough rest for 10 minutes. (If using Pizza Yeast omit rest time)
  3. Divide dough in half, then divide each half two more times. Press the large piece of dough until flat, and about 5 inches in diameter. Press the second piece into a second flat, until about 3 inches in diameter. Press the smallest piece of dough into a third flat round, until about 1-1/2 inches in diameter. Press each round of dough together at the seams to create a snowman shape. Repeat to create a second snowman Form a rim by pinching the edge of the dough.
  4. Spread with Alfredo sauce. Sprinkle with cheese. Use your creativity to decorate the snowman. All types of vegetables, olives or pepperoni can be used to make the snowman's face, scarf and buttons.
  5. Bake on lowest oven rack for 10 to 12 minutes, until cheese is bubbly and crust is browned.

*Si vous n’avez pas de thermomètre, l’eau devrait être très chaude au toucher.

**Pour pétrir la pâte, ajouter juste suffisamment de farine à la pâte et sur les mains pour éviter que la pâte ne colle. Aplatir la pâte et la plier vers vous. À l’aide des talons des mains, pousser la pâte à l’opposé de vous en un mouvement de bercement. Donner un quart de tour à la pâte et répéter les étapes de « plier, pousser et tourner ». Poursuivre le pétrissage de la pâte jusqu’à ce qu’elle soit lisse et élastique. Utiliser un peu plus de farine si la pâte devient trop collante, en incorporant toujours la farine dans la boule de pâte.

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