Mini muffins aux patates douces et aux pacanes
Ingrédients
- 1-3/4 tasses de farine tout usage
- 1/3 tasse de sucre
- 2 cuillères à café de poudre à pâte Fleischmann's®
- 1 c. à thé de cannelle moulue
- 1/2 c. à thé de sel
- 1/8 cuillère à café de muscade moulue
- 3/4 tasse de purée de patate douce cuite (environ 1 grosse pomme de terre)
- 3/4 cup Crown® Golden or Lily White® Corn Syrup
- 1/3 tasse d'huile de maïs Mazola®
- 2 œufs, battus légèrement
- 1 c. à thé d’extrait de vanille pur
- 1 cup Chopped Pecans, divided
PRODUITS

Méthode
- Preheat oven to 400°F. Spray 36 mini muffin cups with cooking spray.
- Mélanger la farine, le sucre, la levure chimique, la cannelle, le sel et la muscade dans un bol moyen.
- Whisk together sweet potato, corn syrup, oil, eggs and vanilla in a large bowl; stir in dry ingredients and half of the pecans just until moistened. Spoon into prepared muffin cups, filling each about 3/4 full. Sprinkle muffin tops with remaining pecans.
- Bake for 14 to 17 minutes or until wooden pick inserted in center of muffin comes out clean. Cool 5 minutes; remove from pan.