Passer au contenu principal

Muffins à la pêche

Muffins à la pêche

              

NIVEAU

PORTION

12 muffins

TEMP

20 Minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1-1/2 tasses de farine tout usage
  • 1-1/4 teaspoons ground cinnamon
  • 1 c. à thé de poudre à pâte Fleischmann's®
  • 1/4 cuillère à café de gingembre moulu
  • 1/4 c. à thé de bicarbonate de sodium
  • 1/4 c. à thé de sel
  • 1/3 cup butter, melted
  • 1/3 tasse de cassonade
  • 1/3 tasse de sucre
  • 1 œuf
  • 1/2 c. à thé d’extrait de vanille pur
  • 1/2 tasse de babeurre
  • 2 cups diced fresh peaches

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 400 °F.
  2. Combine flour, cinnamon, baking powder, ginger, baking soda and salt in a large bowl. Mix butter, brown sugar and sugar in a medium size bowl until well blended. Add egg and vanilla extract. Stir in buttermilk and peaches.
  3. Add peach mixture to bowl with flour, stirring just until combined. Fill 2-1/2-inch greased or paper lined muffin cups 2/3 full. Bake for 15 to 18 minutes until muffins are browned and wooden pick inserted in center comes out clean.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..