Passer au contenu principal

Croustillant aux poires avec garniture aux biscuits croustillants

Croustillant aux poires avec garniture aux biscuits croustillants

              

NIVEAU

PORTION

6 à 8 portions

TEMP

15 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 4 cups (1L) peeled, cored and chopped pears
  • 1/2 cup (125 ml) sweetened dried cranberries
  • 1/4 tasse (60 ml) de beurre fondu OU de margarine
  • 1/4 cup (60 ml) brown sugar
  • 2 tablespoons (30 ml) lemon juice
  • 2 teaspoons (10 ml) Fleischmann's® Corn Starch
  • 1 cuillère à café (5 ml) d'extrait de vanille
  • 1 package (510 g) chocolate chunk chip cookie dough
  • 1 cup (250 ml) large flake rolled oats
  • 1 tablespoon (15 ml) ground cinnamon

PRODUITS

Méthode

  1. Preheat oven to 350°F (180°C). Toss pears with cranberries, butter, brown sugar, lemon juice, corn starch and vanilla. Grease a 8-inch (20cm) cake pan. Transfer pear mixture to prepared pan.
  2. Crumble the cookie dough into a bowl. Blend with oats and cinnamon until combined. Drop spoonfuls evenly over the pear mixture. Bake for 30 minutes or until topping is golden.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..