Tarte à la crème glacée à la citrouille avec croûte de bretzel
Ingrédients
PRETZEL CRUMB CRUST
- 2 cups crushed pretzels
- 1/2 tasse de beurre fondu
- 1/2 tasse de pacanes hachées
- 1/3 tasse de sucre
PUMPKIN PIE FILLING
- 1 tasse de citrouille en conserve
- 1/2 tasse de cassonade
- 1/4 tasse de sirop doré Beehive® OR Crown®
- 1 cuillère à soupe d'épices pour tarte à la citrouille
- 1 quart vanilla ice cream, softened
PRODUITS

Méthode
- Préchauffer le four à 400 °F.
- Combine all crust ingredients. Reserve 1/3 cup. Press remaining crumbs over bottom and up sides of 9-inch pie plate. Bake for 10 minutes. Cool completely.
- Mix pumpkin, brown sugar, corn syrup and pumpkin pie spice in a large bowl. Fold in softened ice cream. Pour mixture into crust. Top with reserved crust crumbs.
- Cover lightly. Freeze until firm, 2 hours or overnight. Remove from freezer 15 minutes before serving.