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Tarte à la citrouille et aux pacanes

Tarte à la citrouille et aux pacanes

              

NIVEAU

PORTION

8 portions

TEMP

5 minutes

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Ingrédients

  • 4 egg divided
  • 1 cup canned solid pack pumpkin
  • 1 cup sugar, divided
  • 1/2 c. à thé de cannelle moulue
  • 1/4 cuillère à café de gingembre moulu
  • 1/8 cuillère à café de clous de girofle moulus
  • 2/3 tasse de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 2 c. à soupe de beurre, fondu
  • 1 c. à thé d’extrait de vanille pur
  • 1 cup coarsely chopped pecans
  • 1 (9-inch) unbaked OR frozen deep-dish pie crust

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 350 °F.
  2. Combine 2 eggs, pumpkin, 1/3 cup sugar, cinnamon, ginger and cloves in a small bowl. Spread mixture evenly in bottom of pie crust.
  3. Beat remaining 2 eggs slightly in a medium bowl. Stir in corn syrup and remaining 2/3 cup sugar, butter and vanilla until blended. Stir in pecans. Carefully spoon over pumpkin mixture.
  4. Bake 50 to 60 minutes or until filling is set around edge. Cool completely on wire rack.
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