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Biscuits au ruban d'espoir

Biscuits au ruban d'espoir

              

NIVEAU

PORTION

2 douzaines de biscuits

TEMP

1 heure

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Ingrédients

BISCUITS

  • 1 tasse de sucre
  • 3/4 tasse de beurre, ramolli
  • 1 œuf
  • 2-1/4 tasses de farine tout usage
  • 1 c. à thé de poudre à pâte Fleischmann's®
  • 1/4 c. à thé de sel
  • 1 c. à thé d’extrait de vanille pur

GLAÇAGE

  • 2 tasses de sucre à glacer
  • 2 cuillères à soupe de sirop de maïs Crown® Lily White®
  • 1/2 c. à thé d’extrait d’amande
  • 2 à 3 c. à soupe de lait
  • Colorant alimentaire (facultatif)

PRODUITS

Méthode

  1. For COOKIES: Cream sugar and butter with electric mixer; add egg. Beat in flour, baking powder, salt and vanilla. Form into two balls. Cover and chill 20 to 30 minutes.
  2. Sur une surface légèrement farinée, abaisser une portion de pâte à 1/4 po (6 mm) d’épaisseur. Couper avec des coupe-biscuits et placer sur des plaques à biscuits non graissées. Répéter avec le reste de pâte.
  3. Bake in preheated 350°F oven 7 to 8 minutes or until golden brown. Cool 1 to 2 minutes on baking sheet and then transfer to cooling rack. Ice and decorate as desired.
  4. For ICING: Combine powdered sugar, corn syrup, almond extract and enough milk for desired spreading consistency. Tint with food color, if desired.

Note: Pink Ribbon Cookie Cutters are available at www.pinkribbonshop.com or 888-355-4321.

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