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Pain de maïs à la poêle

Pain de maïs à la poêle

              

NIVEAU

PORTION

12 portions

TEMP

10 hours 15 minutes

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Ingrédients

  • 1 cuillère à soupe d'huile de maïs Mazola®
  • 1 tasse de farine tout usage
  • ¾ cup cornmeal, for a more rustic texture try using a coarser cornmeal
  • 1/3 cup white sugar
  • 1 c. à thé de sel
  • 3 teaspoons Fleischmann's® Baking Powder
  • 1 œuf
  • 1 tasse de lait
  • 1/3 cup Mazola® Corn Oil

Équipement

  • 10” Cast iron skillet

PRODUITS

Méthode

  1. Preheat oven to 400ºF. Grease skillet with 1 tablespoon of oil.
  2. In a large bowl mix together flour, cornmeal, sugar, salt and baking powder. Whisk egg and milk together, add oil. Pour into flour mixture, stir until well combined.
  3. Pour batter into cast iron skillet. Bake for 20 minutes, or until toothpick inserted in the center comes out clean. Cut into 12 wedges, serve warm.
  4. Store leftovers in an airtight container up to 5 days.
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