Passer au contenu principal

Sauce épicée aux bleuets

Sauce épicée aux bleuets

              

NIVEAU

PORTION

1 pinte

TEMP

55 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 4 ounces sugar
  • 3/4 ounce Fleischmann's® Corn Starch
  • 8 fluid ounces orange juice OR water
  • 1-1/2 pounds fresh OR frozen blueberries, divided
  • 1/2 teaspoon freshly grated orange peel
  • 1/2 c. à thé de muscade moulue
  • 1 c. à thé d’extrait de vanille pur

PRODUITS

Méthode

  1. Combine sugar, corn starch and orange juice in large saucepan. Add 1 pound blueberries.
  2. Bring to a boil over medium-high heat, stirring constantly; boil 1 minute. Stir in remaining 8 ounces of blueberries, orange peel and nutmeg; cook and stir 1 minute longer. Add vanilla. Serve immediately or refrigerate for later use.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..