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Pizza aux fruits d'été avec croûte de cassonade

Pizza aux fruits d'été avec croûte de cassonade

              

NIVEAU

PORTION

1 pizza (12 pouces)

TEMP

6 hours 15 minutes

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Ingrédients

Brown Sugar Crust

  • 1-3/4 à 2-1/4 tasses de farine tout usage
  • 1 sachet (2-1/4 c. à thé) de levure pour pizza Fleischmann's® OU de levure Levée rapide Fleischmann's®
  • 2 cuillères à soupe de cassonade
  • 3/4 c. à thé de sel
  • 1/2 c. à thé de cannelle moulue
  • 2/3 cup very warm milk (120° to 130°F)*
  • 1-1/2 tablespoons butter OR margarine, melted

Garnitures

  • 1 container (8 ounces) mascarpone cheese OR cream cheese, softened
  • 1 cup powdered sugar
  • 1 tablespoon pure vanilla extract
  • 1 to 2 tablespoons kirsch (cherry flavored liqueur) OR milk
  • Assorted fresh berries
  • 1/4 cup raspberry jam OR jelly, optional

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 425 °F.
  2. Combine 1 cup flour, undissolved yeast, brown sugar, salt and cinnamon in a large bowl. Add very warm milk and butter; mix until well blended, about 1 minute.
  3. Gradually add enough remaining flour to make a soft dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead** on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 4 minutes.
  4. Pat dough with floured hands to fill greased pizza pan or baking sheet. OR roll dough on a floured counter to 12-inch circle; place in greased pizza pan or baking sheet. Form a rim by pinching the edge of the dough; prick surface with a fork.
  5. Bake on lowest oven rack 10 to 12 minutes or until crust is lightly browned. Slide crust out of pan onto wire rack and cool completely.
  6. Mix mascarpone, powdered sugar, vanilla extract and kirsch at medium speed for 2 to 3 minutes until light and fluffy. Spread mixture over pizza crust. Top with desired berries. If desired, heat raspberry jam in a small bowl in the microwave for 30 seconds or just until melted. Drizzle or brush jam over berries. Chill pizza until ready to serve.

*Si vous n’avez pas de thermomètre, l’eau devrait être très chaude au toucher.

**Pour pétrir la pâte, ajoutez juste assez de farine à la pâte et vos mains pour empêcher la pâte de coller. Aplatissez la pâte et pliez-la vers vous. À l'aide de la paume de vos mains, repoussez la pâte avec un mouvement de roulis. Faites tourner la pâte d'un quart de tour et répétez les étapes "plier, pousser et tourner". Continuer à pétrir la pâte jusqu'à ce qu'elle soit lisse et élastique. Utilisez un peu plus de farine si la pâte devient trop collante, en travaillant toujours la farine dans la boule de pâte.

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