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Pizza grillée aux tacos

Pizza grillée aux tacos

              

NIVEAU

PORTION

8 pizzas (8 po/20 cm chacune)

TEMP

30 minutes

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Ingrédients

Croûte

  • 3-1/2 à 4 tasses de farine tout usage
  • 1 sachet (2-1/4 c. à thé) de levure pour pizza Fleischmann's® OU de levure Levée rapide Fleischmann's®
  • 1 c. à soupe de sucre
  • 1-1/2 c. à thé de sel
  • 1-1/3 tasse d'eau très chaude (120° à 130°F)*
  • 1/3 tasse d'huile Mazola® RightBlend®
  • Farine supplémentaire pour rouler

Garnitures

  • 1/2 cup salsa OR taco sauce OR salsa verde
  • 1 cup prepared taco meat
  • 1/4 cup chopped green onions
  • 2 cups (8 ounces) shredded Colby-Jack cheese
  • 1/4 cup cilantro leaves
  • Sour cream, for garnish

PRODUITS

Méthode

  1. Allumer le feu de charbons de bois ou préchauffer le gril au gaz, à feu mi-vif.
  2. Combine 2 cups flour, undissolved yeast, sugar and salt in a large bowl. Add very warm water and oil; mix until well blended, about 1 minute. Gradually add enough remaining flour to make a soft dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead** on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 5 minutes. If using Quick-Rise Yeast, cover with a towel and let dough rest for 10 minutes before proceeding to next step.
  3. Séparer la pâte en 8 portions. Aplatir ou abaisser chaque portion de pâte sur un comptoir bien fariné pour obtenir des disques d’environ 8 pouces ; il n’est pas nécessaire qu’ils soient parfaitement ronds.
  4. Using hands, lift each crust carefully and place on grill. Cook for 3 to 4 minutes until bottom is lightly browned and top appears set. Using long handled tongs, remove crust from grill, grilled side up, to a platter or baking sheet.
  5. Spread 1 tablespoon salsa on the grilled side of each pizza crust. Sprinkle with 2 tablespoons taco meat, 1-1/2 teaspoons green onion and 1/4 cup cheese. Repeat with remaining pizzas.
  6. Carefully slide each pizza onto the grill. Cook an additional 3 to 4 minutes until bottom of crust is browned and cheese is melted. Remove from grill. Sprinkle with cilantro and sour cream, if desired. Serve immediately.

*Si vous n’avez pas de thermomètre, l’eau devrait être très chaude au toucher.

**Pour pétrir la pâte, ajouter juste suffisamment de farine à la pâte et sur les mains pour éviter que la pâte ne colle. Aplatir la pâte et la plier vers vous. À l’aide des talons des mains, pousser la pâte à l’opposé de vous en un mouvement de bercement. Donner un quart de tour à la pâte et répéter les étapes de « plier, pousser et tourner ». Poursuivre le pétrissage de la pâte jusqu’à ce qu’elle soit lisse et élastique. Utiliser un peu plus de farine si la pâte devient trop collante, en incorporant toujours la farine dans la boule de pâte.

Make Ahead: Dough (but NOT individual crusts) may be made up to 24 hours in advance and stored covered in the refrigerator. Punch down and roll out just before grilling. OR, pizzas may be partially grilled ahead of serving. Here’s how: Grill one side of the pizza crust. Cool. Tightly wrap and refrigerate until serving time. Top pizzas with desired toppings (on grilled side) and finish grilling on preheated grill.

La pâte colle au gril ? Assurez-vous que le gril a été préchauffé et nettoyé. Pour éviter qu'elles ne collent, versez un filet d'huile sur une serviette en papier et essuyez soigneusement les grilles.

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