Passer au contenu principal

Croustade aux trois baies

Croustade aux trois baies

              

NIVEAU

PORTION

8 portions

TEMP

15 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1 bag (16 ounces) frozen berry mixture (or 1-1/3 cups each of blueberries, raspberries and strawberries)
  • 1/4 tasse de sucre
  • 1 cuillère à soupe de fécule de maïs Fleischmann's®
  • 1/2 tasse d’eau
  • 1 cuillère à soupe de jus de citron
  • 1/2 c. à thé d’extrait d’amande
  • 1/2 tasse de beurre OU de margarine, ramolli
  • 1 tasse de cassonade
  • 1 tasse de flocons d'avoine rapides (non instantanés)
  • 1/3 tasse de farine tout usage
  • 1/2 cuillère à café de cannelle moulue

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 350 °F.
  2. Pour berries into a large bowl. Add sugar and corn starch and mix well. Add water, lemon juice and almond extract. Spray an 8-inch square baking dish with cooking spray. Pour in berry mixture.
  3. Combine butter, brown sugar, quick oats, flour and cinnamon in a medium sized bowl with a pastry blender until butter is in small pieces. Sprinkle over top of berries.
  4. Bake 45 minutes until fruit is bubbly and topping is browned. Serve warm or at room temperature. Delicious with a scoop of vanilla ice cream.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..