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Biscuits Spritz napolitains à la rose

Biscuits Spritz napolitains à la rose

                            

NIVEAU

PORTION

24 Biscuits

TEMP

42 Minutes

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Ingrédients

    POUR LES BISCUITS À LA VANILLE

  • 2 tasses de beurre non salé, à la température ambiante
  • 1 tasse de sucre granulé
  • 2 gros œufs, à la température ambiante
  • 2 c. à thé d’extrait de vanille
  • 4 1/2 tasse de farine tout usage
  • 1 c. à thé de sel
  • 1 c. à thé dede poudre à pâte Fleischmann
  • Crème au beurre à la vanille, pour la garniture
  • POUR LES BISCUITS À SAVEUR DE FRAISE

  • 1 c. à thé d’émulsion aux fraises
  • Préparation colorante pour aliments en gel rose
  • POUR LA SAVEUR AU CHOCOLAT

  • 2 c. à soupe de cacao

PRODUITS

Méthode

    POUR LES BISCUITS À LA VANILLE

  1. Preheat the oven to 375(f) degrees. Line 3 baking sheets with parchment paper & set aside until ready to use.
  2. In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment cream together the butter & sugar until fluffy, about 2 minutes.
  3. Ajouter les œufs, un à la fois et ensuite, l’extrait de vanille.
  4. Sift in the flour, salt & baking powder. Beat until dough comes together.
  5. Evenly divide the mixture into 3 separate doughs. Transfer the vanilla dough to a large piping bag fitted with a star tip & pipe dollops of dough in the shape of a rose onto a prepared baking tray. Use your hands to soften the dough. Freeze cookies for 15 minutes before baking to allow the dough to firm up.
  6. Cuire au four pendant 12 à 15 minutes jusqu’à ce que le bord soit doré. Laisser refroidir complètement avant de glacer.
  7. When ready to frost, add a spoonful of buttercream to the bottom of a cookie & sandwich together with a second cookie. Repeat with remaining cookies.

    POUR LES BISCUITS À SAVEUR DE FRAISE

  1. To the second dough add the strawberry emulsion & food colouring. Beat until well combined.
  2. Transfer the strawberry dough to a large piping bag fitted with a star tip & pipe dollops of dough in the shape of a rose onto a prepared baking tray. Use your hands to soften the dough. Freeze cookies for 15 minutes before baking to allow the dough to firm up.
  3. Cuire au four pendant 12 à 15 minutes jusqu’à ce que le bord soit doré. Laisser refroidir complètement avant de glacer.
  4. When ready to frost, add a spoonful of buttercream to the bottom of a cookie & sandwich together with a second cookie. Repeat with remaining cookies.

    POUR LA SAVEUR AU CHOCOLAT

  1. To the third & final dough add the cocoa powder. Beat until well combined.
  2. Transfer the chocolate dough to a large piping bag fitted with a star tip & pipe dollops of dough in the shape of a rose onto a prepared baking tray. Use your hands to soften the dough. Freeze cookies for 15 minutes before baking to allow the dough to firm up.
  3. Cuire au four pendant 12 à 15 minutes jusqu’à ce que le bord soit doré. Laisser refroidir complètement avant de glacer.
  4. When ready to frost, add a spoonful of buttercream to the bottom of a cookie & sandwich together with a second cookie. Repeat with remaining cookies.

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