Biscuits Spritz napolitains à la rose
Ingrédients
- 2 tasses de beurre non salé, à la température ambiante
- 1 tasse de sucre granulé
- 2 gros œufs, à la température ambiante
- 2 c. à thé d’extrait de vanille
- 4 1/2 tasse de farine tout usage
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à thé dede poudre à pâte Fleischmann
- Crème au beurre à la vanille, pour la garniture
- 1 c. à thé d’émulsion aux fraises
- Préparation colorante pour aliments en gel rose
- 2 c. à soupe de cacao
POUR LES BISCUITS À LA VANILLE
POUR LES BISCUITS À SAVEUR DE FRAISE
POUR LA SAVEUR AU CHOCOLAT
PRODUITS

Méthode
- Preheat the oven to 375(f) degrees. Line 3 baking sheets with parchment paper & set aside until ready to use.
- In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment cream together the butter & sugar until fluffy, about 2 minutes.
- Ajouter les œufs, un à la fois et ensuite, l’extrait de vanille.
- Sift in the flour, salt & baking powder. Beat until dough comes together.
- Evenly divide the mixture into 3 separate doughs. Transfer the vanilla dough to a large piping bag fitted with a star tip & pipe dollops of dough in the shape of a rose onto a prepared baking tray. Use your hands to soften the dough. Freeze cookies for 15 minutes before baking to allow the dough to firm up.
- Cuire au four pendant 12 à 15 minutes jusqu’à ce que le bord soit doré. Laisser refroidir complètement avant de glacer.
- When ready to frost, add a spoonful of buttercream to the bottom of a cookie & sandwich together with a second cookie. Repeat with remaining cookies.
POUR LES BISCUITS À LA VANILLE
- To the second dough add the strawberry emulsion & food colouring. Beat until well combined.
- Transfer the strawberry dough to a large piping bag fitted with a star tip & pipe dollops of dough in the shape of a rose onto a prepared baking tray. Use your hands to soften the dough. Freeze cookies for 15 minutes before baking to allow the dough to firm up.
- Cuire au four pendant 12 à 15 minutes jusqu’à ce que le bord soit doré. Laisser refroidir complètement avant de glacer.
- When ready to frost, add a spoonful of buttercream to the bottom of a cookie & sandwich together with a second cookie. Repeat with remaining cookies.
POUR LES BISCUITS À SAVEUR DE FRAISE
- To the third & final dough add the cocoa powder. Beat until well combined.
- Transfer the chocolate dough to a large piping bag fitted with a star tip & pipe dollops of dough in the shape of a rose onto a prepared baking tray. Use your hands to soften the dough. Freeze cookies for 15 minutes before baking to allow the dough to firm up.
- Cuire au four pendant 12 à 15 minutes jusqu’à ce que le bord soit doré. Laisser refroidir complètement avant de glacer.
- When ready to frost, add a spoonful of buttercream to the bottom of a cookie & sandwich together with a second cookie. Repeat with remaining cookies.
POUR LA SAVEUR AU CHOCOLAT
[um_bookmarks_button]