Biscuits à la crème lapin de Pâques
Ingrédients
- 1 tasse de beurre non salé, à la température ambiante
- ¾ tasse + 3 c. à soupe de sucre granulé, divisé
- 1 gros œuf, fouetté
- 2 c. à thé d’extrait de vanille, divisé
- 3 tasses de farine tout usage
- 1 ½ c. à thé Poudre à pâte Fleischmann
- ¼ c. à thé de sel
- ⅓ tasse de fromage mascarpone, à la température ambiante
- 1 tasse de crème à fouetter
- Cacao, pour la finition
- Friandise d’œufs au chocolat, pour la garniture
- Fleurs comestibles, pour la garniture
PRODUITS

Méthode
- In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment cream together the butter & ¾ cup sugar until fluffy. Add the egg & 1 teaspoon vanilla. Beat until combined.
- Sift in the flour, baking powder & salt. Mix until dough comes together, about 60 seconds. Divide dough into two equal portions, shape into a disc, cover with plastic & refrigerate for 30 minutes.
- Préchauffer le four à 375 °F. Sur deux feuilles de papier parchemin différentes, abaisser chaque disque de pâte à env. ½ po d’épaisseur.
- À l’aide d’un pochoir de la forme d’un lapin, (disponible en ligne) découper chaque portion de pâte en forme de lapin. Vous en aurez besoin de 2 au total. Faire des biscuits au sucre avec le reste de pâte.
- Transfer each bunny to a baking sheet & bake until the edges are golden, about 12 to 15 minutes. Let cool completely.
- As the cookies chill, prepare the cream filling. In the bowl of a stand mixer fitted with the whisk attachment beat together mascarpone, remaining sugar & remaining vanilla.
- Add the whipping cream & continue to whisk until stiff peaks are formed. Transfer mixture to a piping bag.
- To assemble, transfer one layer of cookie to a serving dish. Pipe with dollops of cream filling & dust with cocoa powder. Top with remaining cookie & repeat.
- Garnish with candy chocolate eggs & edible flowers. Refrigerate until ready to slice & enjoy!
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