Passer au contenu principal

Biscuits à la crème lapin de Pâques

Biscuits à la crème lapin de Pâques

                            

PORTION

4

TEMP

1 Heure 10 Minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1 tasse de beurre non salé, à la température ambiante
  • ¾ tasse + 3 c. à soupe de sucre granulé, divisé
  • 1 gros œuf, fouetté
  • 2 c. à thé d’extrait de vanille, divisé
  • 3 tasses de farine tout usage
  • 1 ½ c. à thé Poudre à pâte Fleischmann
  • ¼ c. à thé de sel
  • ⅓ tasse de fromage mascarpone, à la température ambiante
  • 1 tasse de crème à fouetter
  • Cacao, pour la finition
  • Friandise d’œufs au chocolat, pour la garniture
  • Fleurs comestibles, pour la garniture

PRODUITS

Méthode

  1. In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment cream together the butter & ¾ cup sugar until fluffy. Add the egg & 1 teaspoon vanilla. Beat until combined.
  2. Sift in the flour, baking powder & salt. Mix until dough comes together, about 60 seconds. Divide dough into two equal portions, shape into a disc, cover with plastic & refrigerate for 30 minutes.
  3. Préchauffer le four à 375 °F. Sur deux feuilles de papier parchemin différentes, abaisser chaque disque de pâte à env. ½ po d’épaisseur.
  4. À l’aide d’un pochoir de la forme d’un lapin, (disponible en ligne) découper chaque portion de pâte en forme de lapin. Vous en aurez besoin de 2 au total. Faire des biscuits au sucre avec le reste de pâte.
  5. Transfer each bunny to a baking sheet & bake until the edges are golden, about 12 to 15 minutes. Let cool completely.
  6. As the cookies chill, prepare the cream filling. In the bowl of a stand mixer fitted with the whisk attachment beat together mascarpone, remaining sugar & remaining vanilla.
  7. Add the whipping cream & continue to whisk until stiff peaks are formed. Transfer mixture to a piping bag.
  8. To assemble, transfer one layer of cookie to a serving dish. Pipe with dollops of cream filling & dust with cocoa powder. Top with remaining cookie & repeat.
  9. Garnish with candy chocolate eggs & edible flowers. Refrigerate until ready to slice & enjoy!

[um_bookmarks_button]

0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis