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Popovers à la sauge et au parmesan sans gluten

Popovers à la sauge et au parmesan sans gluten

                            

PORTION

Donne 12 portions

TEMP

55 Minutes

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Ingrédients

Pour les popovers au Parmesan

  • 1 1/2 tasse de lait entier, tiède
  • 4 gros œufs, à la température ambiante
  • 1 1/2 tasse de farine à pâtisserie sans gluten
  • 2 c. à soupe Fécule de Maïs Fleischmann’s®
  • 3 c. à soupe de Parmesan fraîchement râpé
  • 1/2 c. à thé de sel fin
  • 3 c. à soupe de beurre à l’ail et sauge, plus encore plus pour le service

Pour le beurre à l’ail et sauge

  • 1/2 tasse de beurre non salé
  • 2 gousses d’ail, écrasées
  • 6 à 8 feuilles de sauge fraîche

PRODUITS

Méthode

Pour les popovers au Parmesan

  1. Preheat the oven to 450(f) degrees & place a non-stick 12 slot popover pan in the oven.
  2. Vigorously whisk together the milk, eggs, flour, cornstarch, parmesan & salt. You want to add as much air as possible. Let stand for 15 minutes at room temperature as the oven heats. Prepare the sage garlic butter.
  3. To a small saucepan over medium heat add the butter, garlic & sage. Cook until the garlic is fragrant & the sage is crispy, about 3 minutes.
  4. Remove pan from oven & add 1 teaspoon of butter to each popover slot. Be careful as the pan is very hot! Evenly divide the batter amongst the 12 popovers & bake for 20 minutes. Reduce the oven to 350(f) degrees & bake for an additional 10 minutes. Do NOT open the oven during this time as it will deflate the popovers.
  5. Garnish with parmesan & brush with remaining butter. Serve warm or room temperature.

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