Popovers à la sauge et au parmesan sans gluten
Ingrédients
Pour les popovers au Parmesan
- 1 1/2 tasse de lait entier, tiède
- 4 gros œufs, à la température ambiante
- 1 1/2 tasse de farine à pâtisserie sans gluten
- 2 c. à soupe Fécule de Maïs Fleischmann’s®
- 3 c. à soupe de Parmesan fraîchement râpé
- 1/2 c. à thé de sel fin
- 3 c. à soupe de beurre à l’ail et sauge, plus encore plus pour le service
Pour le beurre à l’ail et sauge
- 1/2 tasse de beurre non salé
- 2 gousses d’ail, écrasées
- 6 à 8 feuilles de sauge fraîche
PRODUITS

Méthode
Pour les popovers au Parmesan
- Preheat the oven to 450(f) degrees & place a non-stick 12 slot popover pan in the oven.
- Vigorously whisk together the milk, eggs, flour, cornstarch, parmesan & salt. You want to add as much air as possible. Let stand for 15 minutes at room temperature as the oven heats. Prepare the sage garlic butter.
- To a small saucepan over medium heat add the butter, garlic & sage. Cook until the garlic is fragrant & the sage is crispy, about 3 minutes.
- Remove pan from oven & add 1 teaspoon of butter to each popover slot. Be careful as the pan is very hot! Evenly divide the batter amongst the 12 popovers & bake for 20 minutes. Reduce the oven to 350(f) degrees & bake for an additional 10 minutes. Do NOT open the oven during this time as it will deflate the popovers.
- Garnish with parmesan & brush with remaining butter. Serve warm or room temperature.
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