Passer au contenu principal

Tarte divine aux brownies

Tarte divine aux brownies

              

NIVEAU

PORTION

8 portions

TEMP

1 heure 5 minutes

Évaluation de la recette

0 0 vote

Ingrédients

  • 1/2 tasse Crown® Lily White® ou sirop de maïs doré
  • 1/2 tasse de beurre
  • 5 ounces bittersweet chocolate
  • 3/4 tasse de sucre
  • 3 œufs
  • 1 cuillère à café de vanille
  • 1 tasse de farine tout usage
  • 1 cup chopped walnuts OR pecans

PRODUITS

Méthode

  1. Grease and flour one 9-inch layer cake pan. Preheat oven to 350°F.
  2. Add corn syrup and butter to a large saucepan. Cook over medium heat until until mixture comes to a boil, stirring occasionally; remove from heat.
  3. Add chocolate; stir until melted. Add sugar; stir in eggs,one at a time, then vanilla, flour and nuts. Pour into prepared pan.
  4. Bake for 30 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool 1 hour. Serve with whipped cream or ice cream.
0 0 vote
Évaluation de la recette
S'abonner
Avertir de
0 Commentaires
Commentaires en ligne
Voir tous les avis
Chargement..