Croûte à Pizza aux Herbes et à L'ail Avec le Bonifiant de Pain
Ingrédients
- 1-3/4 à 2 tasses de farine tout usage
- 3-1/2 cuillères à thé Fleischmann's® Bread Booster™
- 1 sachet (2-1/4 c. à thé) de levure pour pizza Fleischmann's® OU de levure Levée rapide Fleischmann's®
- 1-1/2 c. à thé de sucre
- 3/4 c. à thé de sel
- 3/4 c. à thé d’assaisonnement aux herbes à l’italienne
- 2/3 cup very warm water (120 to 130°F)
- 2 c. à thé d’ail émincé
- 3 cuillères à soupe d'huile de canola, de maïs OU végétale Mazola®
- 1/2 à 1 tasse de sauce à pizza
- Autres garnitures, au goût
- 1 à 2 tasses (4 à 8 onces) de mozzarella râpée
PRODUITS

Méthode
- Préchauffer le four à 425 °F.
- Dans un bol moyen, mélanger ensemble la farine et le Bonifiant de pain.
- Combine 1 cup of flour mixture, undissolved yeast, sugar, salt and Italian herbs in a large bowl. Combine very warm water, garlic and oil. Add to flour mixture and mix until well blended, about 1 minute. Gradually add enough remaining flour mixture to make a so_ dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 4 minutes**. (If not using Pizza Yeast, allow dough to rest 10 minutes.)
- Pat dough with floured hands to fill greased pizza pan or baking sheet. OR roll dough on a floured counter to 12-inch circle; place in greased pizza pan or baking sheet.
- Form a rim by pinching the edge of the dough. Spread with pizza sauce. Top with desired toppings and sprinkle with cheese.
- Cuire au four, sur la grille la plus basse, pendant 12 à 15 minutes jusqu’à ce que le fromage soit bouillonnant et la croûte soit brunie.