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Pizza dessert bretzel aux fraises sucrées

Pizza dessert bretzel aux fraises sucrées

              

NIVEAU

PORTION

1 pizza (12 pouces)

TEMP

1h40

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Ingrédients

Pretzel Crust

  • 1-3/4 à 2-1/4 tasses de farine tout usage
  • 1 sachet (2-1/4 c. à thé) de levure pour pizza Fleischmann's® OU de levure Levée rapide Fleischmann's®
  • 1 c. à soupe de sucre
  • 1/2 c. à thé de sel
  • 2/3 tasse d'eau très chaude (120° à 130°F)*
  • 3 cuillères à soupe d'huile de maïs Mazola®
  • 1 cup coarsely crushed pretzels

Garnitures

  • 4 onces de fromage à la crème, ramolli
  • 1/2 tasse de sucre
  • 1-1/2 cups (about 4 ounces) thawed whipped topping
  • 2 cups sliced fresh strawberries

PRODUITS

Méthode

  1. Préchauffer le four à 425 °F.
  2. Combine 1 cup flour, undissolved yeast, sugar and salt in a large bowl. Add very warm water and oil; mix until well blended, about 1 minute.
  3. Gradually add enough remaining flour to make a soft dough. Dough should form a ball and will be slightly sticky. Knead** on a floured surface, adding additional flour if necessary, until smooth and elastic, about 4 minutes. Cover dough and let rest 10 minutes.
  4. Pat dough with floured hands to fill greased pizza pan or baking sheet. OR roll dough on a floured counter to 12-inch circle; place in greased pizza pan or baking sheet. Form a rim by pinching the edge of the dough. Lightly press the pretzels into the top of the dough.
  5. Bake on lowest oven rack 12 to 15 minutes or until crust is lightly browned. Cool crust for at least 30 minutes on a wire rack.
  6. Beat cream cheese and sugar at medium speed of electric mixer for 2 to 3 minutes until light and fluffy. Fold in whipped topping; spread over pizza crust. Top with strawberries. Chill pizza until ready to serve.

*Si vous n’avez pas de thermomètre, l’eau devrait être très chaude au toucher.

**Pour pétrir la pâte, ajoutez juste assez de farine à la pâte et vos mains pour empêcher la pâte de coller. Aplatissez la pâte et pliez-la vers vous. À l'aide de la paume de vos mains, repoussez la pâte avec un mouvement de roulis. Faites tourner la pâte d'un quart de tour et répétez les étapes "plier, pousser et tourner". Continuer à pétrir la pâte jusqu'à ce qu'elle soit lisse et élastique. Utilisez un peu plus de farine si la pâte devient trop collante, en travaillant toujours la farine dans la boule de pâte.

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